”Un meci cat o viata” a avut loc sambata seara, la Sala Sporturilor Dej, unde s-au intalnit vedete ale fotbalului romanesc din generatia de aur dar si fosti componenti ai Unirii Dej, pentru paramedicul SMURD Florin Benea.

Sute de persoane au umplut tribunele Salii Sporturilor din Dej, dorind sa participe activ la campania de ajutorare a medicului clujean Florin Benea.

Dejenii au avut parte de un meci de fotbal demonstrativ, unul jucat de componenți ai naționalei de fotbal a României din generația de aur a fotbalului românesc și foști  și actuali jucători ai Unirii Dej, după care s-a mai jucat o repriză între vedetele fotbalului românesc și o echipă formată din reprezentanți ai ISU Cluj, pompieri și paramedici colegi cu Florin Benea.

Acesta, a luat și el parte la evenimentul organizat în cinstea sa la Dej, fiind extrem de emoționat și impresionat de sprijinul arătat de atâtea vedete și sute de dejeni inimoși.

Evenimentul de la Dej a fost organizat în cadrul campaniei umanitare „Salvatorii merită și ei salvați”, desfășurată de colectivele ISU Cluj și UPU-SMURD Cluj cu scopul de a-i permite colegului Florin Benea șansa unui transplant medular.

La finalul partidei, dejenii care au asistat din tribune, au avut ocazia să coboare în teren pentru o sesiune de poze și autografe cu fotbaliștii, cei mai căutați fiind Ionel Ganea, Toni Doboș sau Cristi Dulca.

Cei care doresc să doneze orice sumă de bani pentru tratamentul paramedicului Florin Benea o pot face în următoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, titular Benea Ramona:

RO86BTRLRONCRT0152660201 – în lei

RO36BTRLEURCRT0152660201 – în euro

RO40BTRLUSDCRT0152660201 – în dolari

Banca Transilvania S.A. Cluj Cod SWIFT: BTRLRO22

Citeste si

Seminar caritabil despre diversificarea alimentatiei. ”Sa salvam un salvator”!

SURSA:Someseanul.ro,
VIDEO Dejeanul.ro