Ziarul Transilvan

Bine ai venit pe Ochiul Clujean*. Te rugam sa citesti Termenii si conditiile de utilizare. Urmatoarele reguli si conditii vor fi aplicate tuturor vizitatorilor site-ului www.ochiulclujean.ro.

Termenul de utilizator al site-ului www.ochiulclujean.ro se refera atat la "vizitatori" (cei care doar acceseaza site-ul), dar si la "membri" (cei inregistrati cu un cont de utilizator pe site-ul ochiulclujean.ro) Utilizarea sau accesarea ochiulclujean.ro, folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest website este echivalenta cu acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, va trebui sa parasiti acest site. In cazul violarii acestor reguli, ochiulclujean.ro isi rezerva dreptul de a aplica toate masurile legale si morale existente.

FOLOSIREA ACESTUI SITE

Continutul publicat pe site-ul www.ochiulclujean.ro apartine ochiulclujean.ro si este protejat de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Puteti copia si printa continutul site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea ochiulclujean.ro .

SERVICII

Toate serviciile pe care le primiti din partea ochiulclujean.ro sau in legatura cu acest site va sunt oferite in exclusivitate in calitate de vizitator sau membru inregistrat pe ochiulclujean.ro.

Ochiul Clujean.ro isi rezerva dreptul ca pentru serviciile pe care le ofera* sa perceapa un cost, respectiv sa schimbe acest cost. Daca ochiulclujean.ro decide sa va suspende calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri sau la restituirea vreunei parti din taxa care nu a fost folosita.

 

* pana la momentul ultimei actualizari a acestei pagini, singurul serviciu pentru care ochiulclujean.ro percepe taxa este serviciul de reclama si publicitate.

 

ACCES SI INREGISTRARE CA MEMBRU

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Pentru aceasta folositi obligatoriu adresa noastra din meniul "Contact" de pe site.

Ochiulclujean.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site, si anume pentru publicarea autorului oricarui tip de continut publicat pe site. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor nostri, decat in situatii exceptionale (sentinte judecatoresti, orice alte situatii prevazute de legislatia in vigoare).

Daca detineti informatii privind preluarea acestora baze de date de catre alte persoane sau entitati, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp, folosind obligatoriu adresa de email din meniul "Contact".

 

PLATFORMELE DE COMUNICARE PUSE LA DISPOZITIE DE SITE

Siteul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole, sistem de trimitere directa la adresa dvs. de email postata la anunturile din rubrica "Anunturi")

Ochiulclujean.ro nu isi propune sa filtreze mesajele postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie.

 

Nu puteti publica, transmite sau face referire in comentariile publicate la urmatoarele:
- mesaje comerciale nesolicitate
- recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu

- informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

- texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
- virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Siteului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
- mesaje a caror sursa este ascunsa, linkuri catre alte site-uri web
- "jocuri piramidale" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Ochiulclujean.ro isi rezerva dreptul de a respinge publicarea unor comentarii care nu au legatura cu subiectul la care sunt exprimate, care aduc atingere imaginii unor persoane, care fac afirmatii nefondate, care fac referiri subiective si neintemeiate la autorul articolului sau la autorii comentariilor anterioare, care fac reclama sau antireclama unor firme, produse, site-uri web, care instiga la ura, violenta, care contin un limbaj deplasat, care  abunda in greseli gramaticale, smiley-uri sau care contin limbaj tip messenger s.a.m.d. Vizitatorii sunt invitati sa posteze comentarii constructive si de bun simt. Vizitatorii sunt invitati sa nu abuzeze in postarea de comentarii, care poate duce la suspendarea sau anularea contului utilizatorului.

 

Pentru completari sau corectii la articolele aparute pe site-ul www. ochiulclujean.ro, va rugam sa folositi formularul din meniul "Contact" (sus-dreapta).

 

Ochiulclujean.ro isi rezerva dreptul de a sterge comentarii deja postate pe site sau de a modifica, in sensul stergerii partiale sau totale a continutului acestora. Scrierea unui comentariu nu obliga in nici un fel ochiulclujean.ro la publicarea acestuia.

 

In cazul in care se constata abuzuri in postarea comentariilor, ochiulclujean.ro isi rezerva dreptul de a anula contul utilizatorului care le-a facut, fara nici o avertizare si de a lua masuri pentru  invalidarea  unui nou cont. In cazuri exceptionale, ochiulclujean.ro isi rezerva dreptul de a bloca accesul la site al utilizatorilor care incalca acest regulament.

 

Sunt anulate automat, fara nici o avertizare, conturile care folosesc ca nume de utilizator cuvinte obscene, conturile suspecte de spamming sau conturile cu adrese de e-mail invalide, precum si conturile care folosesc adrese de email temporare.

 

Reglementarile de mai sus sunt valabile si pentru utilizatorii care acceseaza platformele pe care site-ul OCHIUL CLUJEAN are conturi: Facebook, YouTube, Trilulilu etc., identificabile prin userul “ochiulclujean.ro”, care prin continutul lor fac trimitere la site-ul www.ochiulclujean.ro

Nu ne asumam raspunderea pentru materiale publicate in numele "Ochiulclujean" sau combinatii ale cuvintelor "Ochiul"  "Clujean", care nu apartin de site-ul www.ochiulclujean.ro.

 

Raspunderea pentru continutul comentariilor revine in totalitate autorilor acestora.

 

Ochiul Clujean nu trimite emailuri sau mesaje nesolicitate. Daca primiti email-uri sau  mesaje, pe orice cale (email, telefonic etc.), care se recomanda a veni din partea OCHIUL CLUJEAN, va rugam sa ne anuntati acest lucru printr-un email pe adresa contact @ochiulclujean.ro, in care sa descrieti mesajul primit. Nu accesati emailurile semnate "Ochiul CLUJEAN" sau combinatii care contin cuvintele "Ochiul" si "Clujean" daca nu ati solicitat un raspuns din partea noastra.

 

Ochiul CLUJEAN isi rezerva dreptul de a realiza si publica pe site, pe cont propriu, materiale de interes public, dupa cum considera, in virtutea informarii publice obiective si de calitate. Ochiul Clujean isi rezerva dreptul de a publica, de a amana la publicare sau de a nu publica materialele realizate, in functie de evolutia evenimentelor sau a unor ratiuni proprii, precum si in limita timpului disponibil.

 

COLABORARE

 

Persoanele fizice, reprezentantii institutiilor publice care au compartiment de relatii publice, promovare, PR, pot transmite materiale text, fotografii, imagini video etc. referitoare la Cluj si la evenimentele de interes local si zona pe adresa contact@ochiulclujean.ro. Prezinta interes evenimentele publice cu caracter necomercial si apolitic, petrecute in zona Cluj sau la care au luat parte clujeni sau locuitori din zona Cluj.

Materialele (text, foto, video) trebuie trimise pentru publicare inainte sau in cel mai scurt timp de la producerea evenimentelor.

OCHIUL CLUJEAN nu publica materiale care au fost trimise si/sau publicate pe alte website-uri, decat in situatii deosebite.

Fotografiile si imaginile video trimise pentru publicare trebuie sa fie originale, neprelucrate, fara sa contina logo-uri sau text. Pentru trimiterea fisierelor mari (peste 20 MB), recomandam incarcarea acestora pe un site de transfer rapid (exemple: wetransfer.com, postaonline.ro, fastupload.ro etc.)

 

Ochiul Clujean isi rezerva dreptul de a publica materialele primite, de a le modifica pentru a capata o forma publicabila, in linia site-ului. Ochiul Clujean isi rezerva dreptul de a publica materialele in masura timpului disponibil, fara un termen de la primirea acestora. Primirea unui material nu obliga in niciun fel OCHIUL CLUJEAN la publicarea acestuia pe site.

 

Materialele primite vor fi publicate gratuit pe Ochiul Clujean, purtand alaturat semnatura autorilor acestora, cu nume integral, initiale sau cu pseudonim, dupa dorinta autorului sau autorilor. Imaginile foto si video trimise pe adresa site-ului ochiulclujean.ro devin proprietatea acestuia.

 

Materialele sau fragmentele de materiale trimise spre publicare, care contin nume de firme sau care fac reclama unor firme sau produselor acestora, pot fi publicate in categoria "Advertorial", contra cost. Pentru detalii, accesati meniul "Publicitate".

RECLAMATII

 

In cazul in care constatati ca pe site-ul www.ochiulclujean.ro  sau pe platformele externe pe care detinem conturi (YouTube, Facebook, Blogger etc.) sunt postate materiale (text, imagini sau video) care nu sunt conforme cu realitatea, care aduc atingere imaginii dvs. sau incalca principii morale sau de alta natura, ne puteti scrie pe adresa contact@ochiulclujean.ro, mentionand calitatea pe care o aveti, materialul incriminat cu link web, motivul pentru care considerati ca s-au incalcat anumite principii, precum si o adresa de email  si un numar de telefon, la care puteti fi contactat/a pentru solutionarea eventualelor probleme create.

 

CONTINUTUL DATELOR / COPYRIGHT

OCHIULCLUJEAN are drept exclusiv asupra continutului propriu, apartinand editorilor sai.PRELUAREA ACESTUIA SE POATE FACE NUMAI IN BAZA UNUI ACORD SCRIS din partea administratorului. Publicarea articolelor de pe site-ul ochiulclujean.ro  pe alte site-uri va avea obligatoriu mentionata sursa ochiulclujean.ro .si link catre pagina de unde a fost preluat articolul, materialul foto sau video.

 

Site-ul www.ochiulclujean.ro   publica comunicate oficiale ale institutiilor publice sau private din Romania. Ochiulclujean.ro .nu isi asuma raspunderea pentru continutul acestor comunicate. Responsabilitatea pentru continutul acestor materiale revine in totalitate institutiei care l-a emis.

Orice declaratii sau opinii exprimate pe acest site apartin autorului si nu reflecta opiniile Ochiulclujean.ro .

"Termenii si conditiile de utilizare" a site-ului www.ochiulclujean.ro  se pot modifica in orice moment, fara vreo notificare prealabila. Vizitatorii sunt invitati sa parcurga periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu modificarile survenite.

* Toate referirile la site-ul www.ochiulclujean.ro (sub forma Ochiul Clujean, etc.),  facute in textul de mai sus, se refera la administratorul si proprietarul de drept al site-ului www.ochiulclujean.ro .

stiri & ziare online
 Copyright © 2017 OchiulClujean.ro. Toate drepturile rezervate.
chevron-down