Ziarul Transilvan

Ochiul Clujean.ro este un proiect media ce a luat nastere în decembrie 2012 şi care îşi propune să informeze corect cititorii prezentând evenimentele exact aşa cum s-au petrecut, dar totodată va acorda dreptul la opinie tuturor celor implicaţi în subiectele abordate.

Cititorii noştri vor avea la dispozitie informatii utile si stiri de ultimă oră.

Ne dorim ca prin acest site să fim în adevăratul sens al cuvântului “în serviciul cetăţeanului”, singurul care contează pentru noi este cetăţeanul, iar pe lângă faptul că îi vom prezenta evenimentele exact aşa cum s-au petrecut, îi vom demonstra că presa independentă nu a murit. Ochiul Clujean.ro nu îşi propune să devină un competitor al celorlalte site-uri on-line de ştiri ci doar să informeze corect şi obiectiv cititorii. Se va implica în promovarea ideilor şi proiectelor ce aduc beneficii comunităţii şi va trata în mod expres subiecte de interes local ce vizează cetăţeanul de rând.

Politica de comentarii

Comentarea de către utilizatori a articolelor publicate pe Ochiul Clujean.ro poate fi făcută fără înregistrare, însă comentariile vor fi moderate înainte de a fi adăugate pe site.  Nu vor fi publicate comentariile de tip Spam, care conţin link-uri către site-uri postate în scop comercial şi nu vor fi publicate nici comentariile care conţin termeni licenţioşi, limbaj obscen sau atacuri la persoană.

stiri & ziare online
 Copyright © 2017 OchiulClujean.ro. Toate drepturile rezervate.
chevron-down