Cu ocazia zilei a Politiei Romane, astazi de la ora 11, s-a organizat la Gherla o caravana sub egida ”Ziua Portilor deschise”.Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla FOTO-VIDEO (1)

În cadrul manifestărilor vor fi  prezentate tehnica şi dotarea structurilor de poliţie Rutieră, Criminalistică şi Acţiuni Speciale. Poliţiştii de la prevenirea criminalităţii vor transmite recomandări vizitatorilor, iar copiii vor putea conduce maşinuţe sub supravegherea poliţiştilor.

La eveniment au participat primarul si viceprimarul municipiului Gherla si sute de copii si locuitori din Gherla.Politistii le-au explicat cum sa se fereasca de hoti si cum sa isi fereasca bunurile.

S-au facut demonstratii antitero cu un suspect care a luat ostatica o persoana. Cei de la fortele speciale au intervenit in forta pentru a captura suspectul si de a aduce in siguranta victima. Politistii au adus un caine antrenat special pentru a identifica explozibil, in cele din urma cainele reusit sa gaseasca coletul suspect. Cei de la servicul pirotehnic au detonat materialul explozibil.

Politistii le-au pus la dispozitie masinile si echipamentul din dotare copiilor si vizitatorilor si le-au explicat cum se foloseste.

Reporter: Ilca Gheorghe
Imagini VIDEO: Iustian Tamasan

GALERIE FOTO

Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla FOTO-VIDEO (2)Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla FOTO-VIDEO (3)

 

Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (1) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (2) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (3) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (4) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (5) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (6) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (7) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (8) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (9) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (10) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (11) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (12) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (13) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (14) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (15) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (16) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (17) Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (18)

Ziua Politiei Romane sarbatorita la Gherla (1)