Ronald Gercaliu

Echipa de Fotbal Universitatea Cluj a semnat un contract pentru 6 luni cu fundasul Roland Gercaliu, anunta UniversitateaCluj.ro

“Prin aducerea lui  Ronald Gercaliu vom castiga maturitate, tehnica de joc  si  experienta, adunata in anii petrecuti la echipe precum Red Bull Salzburg, Sturm Graz, Austria Viena si Ingolstad. In acelasi timp, aducem un jucator care are o mentalitate profesionista, propice pentru tinerii nostri jucatori. Am mare incredere in el si sunt sigur ca va reusi sa se integreze rapid in metodele de pregatire si filosofía lui Mihai Teja!”, a declarat administratorul special, Vlad Munteanu, citat de Universitateacluj.ro.

Gercaliu a declarat ca a ales sa joace fotbal la Cluj odata ce a auzit de Liga de Fotbal din Romania. Mai mult, aceasta a adaugat ca obiectivul sau principal este acela de a ramane alaturi de “U” in Liga I.

Ronald Gercaliu, in varsta de 27 de ani, s-a nascut in Albania si joaca fotbal in Austria din anul 2005.

Printre echipele din care Ronald a facut parte se numara: Sturm Graz, Red Bull Salzburg, Austria Viena, SC Wiener Neustadt, FC Ingolstadt 04, LKS Lodz si FC Erzgebirge Aue.

SURSA FOTO: Universitateacluj.ro