Un bărbat de 59 de ani, din comuna Pălatca, judeţul Cluj, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ,,omor”iml cluj a fost retinut  de politisti pentru 24 de ore .

În fapt, la data de 11 august a.c., în jurul orei 08:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la moartea violentă a unui bărbat de 87 de ani, din comuna Pălatca, judeţul Cluj.

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti condusă de procurorul criminalist pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi stabilirii circumstanţelor în care a survenit decesul,potrivit IPJ Cluj.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

In urma necropsiei, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit ca urmare a mai multor lovituri cu un corp dur aplicate pe corpul bărbatului, în zona cervical-posterior şi temporal drept.

În urma verificărilor, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore pe fiul victimei, un bărbat de 59 de ani, din Pălatca, acesta fiind suspectat de săvârşirea faptei.

În cursul zilei de azi, bărbatul a fost prezentat instanţei, faţă de acesta luându-se măsura internării medicale provizorii la Clinica de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,omor”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.