La data de  18.12.2018  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Covasna au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului GAVRILUȚ OVIDIU,  subofițer în cadrul  Inspectoratul  de  Jandarmi  Județean Brașov,  pentru săvârşirea  infracţiunilor  de        introducere în țară, fără drept, de droguri de mare risc şi  trafic de droguri de mare risc.

La data de 17 decembrie 2018, procurorii  DIICOT – Biroul Teritorial Covasna împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna l-au surprins în flagrant,  pe raza municipiului Brașov, pe inculpatul  Gavriluț Ovidiu,   în timp ce  ridica, de la un transportator privat, un colet livrat prin intermediul unei firme de transport international.

Cu ocazia controlului coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la suma de 15.000 de euro.

La data de 18.12.2018  Tribunalul Militar Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook