Tatal tanarului clujean batut în Piata Marasti de doi romi, tata,tanar,marasti,morta murit cand a aflat ca fiul sau a fost batut intr-o statie de autobuz.

Fraţii Boby şi Călin Varga se aflau într-un BMW 525 și voiau să își urce mașina pe trotuar, printre cei care așteptau un autobuz. ”Tânărul de 24 de ani se afla cu prietena lui în staţie, iar la un moment au apărut cei doi rromi care au vrut să îşi parcheze maşina pe trotuar, în zonă fiind foarte mulţi pietoni. Victima le-a atras atenţia că nu este bine ce fac şi că maşinile nu se parchează pe trotuar. Enervaţi la culme, cei doi au coborât din maşină şi au început să îl lovească cu bestialitate pe student. Acesta a căzut la pământ”, susţine anchetatorul.

Incidentul a avut loc în 16 iunie, la ora 18.00, iar victima a ajuns la UPU Cluj cu fractură dublă de mandibulă.Sora studentului a sunat acasă, pentru a anunța ce s-a întâmplat, iar tatăl lor, 55 de ani, a făcut infarct și a murit, pe fondul șocului.

Agresorii au fost luați de acasă de polițiști și duși în arest. Ei au fost prezentați în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă. Frații Varga au spus că l-au bătut pe student pentru că a fost obraznic și nu i-a lăsat să își parcheze mașina cum vor ei.

SURSA :Stiri de Cluj.ro

Doi tineri din Bistrita retinuti de politistii clujeni dupa au batut un baiat, in Marasti