Mai mulți localnici din comuna sălăjeană Gârbou, au ajuns la capătul răbdării și spun că autoritățile nu iau nici o măsură pentru siguranța lor.

Șoferii care trec prin zonă sunt nevoiți să facă slalom printre capre, iar localnicii să se ferească de câinii care sunt zilnic pe șosea.

Un localnic de la imobilul cu numărul 82, din Comuna Gârbou, județul Sălaj, deține o turrmă de capre, iar câinii care păzesc turma se plimbă sunt mereu pe drumul public, aceștia fiind un pericol pentru  siguranța rutieră și a persoanelor din zonă.

”Duminică 28 aprilie , în jurul orei 12:10, era la un pas să fie spulberată o capră care se plimba nestingherită pe șosea. Autoturismul se deplasa pe direcția Gârbou-Fabrica. Din fericire șoferul a reușit să evite impactul în ultimul moment ” , ne-a relatat un martor

”Caprele și câinii se plimbă pe șosea la ordinea zilei, fără ca proprietarul acestora să tină cont de faptul că poate pune în percol siguranța rutieră și a vecinilor din zonă. Nenumărate sesizări am depus la Primărie și nimic nu s-a rezolvat. Șeful postului de Poliție al Comunei Gârbou  a spus că il putem chema de nenumărate ori, că el vine, dar  nu are ce să facă decât să-l amendeze pe proprietar”, ne-a relatat un localnic

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook