Un tânăr a fost bătut fără milă de doi indivizi. Filmarea a ajuns pe facebook.

Pe imaginile filmate cel mai probabil intr-o zona industriala a orasului Cluj-Napoca, dupa cum reiese din comentariile celor care au vazut filmuletul pe reteaua de socializare, se vede un tanar aflat la pamant, si alti doi baieti care il lovesc fara mila, atat cu pumnii cat si cu picioarele. Victima este practic calcata in picioare de cei doi indivizi, care ii reproseaza ca „vinde legale”.

Posesorul contului de Facebook pe care apare filmarea scrie :”Datii un share! Sa ajunga pe mana politiei! Sa dai asa fara mila intr-o fiinta? ”

UPDATE

”Din primele verificări, incidentul a avut loc ieri, pe strada Fabricii de Zahăr. Victima are 18 ani și este din Cluj-Napoca.”, a precizat  Carmern Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj

UPDATE

Când a reusit sa se ridice de jos, tânărul s-a dus la poliție să depună plângere. Pentru că starea lui era extrem de gravă, o ambulanță l-a preluat de acolo și l-a transportat la spital.

Unul dintre agresori a fost identificat și dă declarații la poliție. Oamenii legii trebuie să-i identifice însă și pe celălalt agresor, precum și pe tânăra care a filmat întreaga scenă.

Cei doi agresori se numesc Criss Nvm si Lucian Luci Varadi.

UPDATE

Cea care a filmat întreaga scena este prietena unui dintre agresori. Alxandra Lahey,

UPDATE

Victima s-a prezentat abia în cursul zilei de luni, 29 august, în jurul orei 18.20, la Secția 2 Poliție. ”A fost dus la UPU Cluj pentru a fi constatate leziunile. I-au fost acordate între 7 și 8 zile de îngrijiri medicale, astfel că fapta se încadrează la lovituri sau alte violențe. În jurul orei 20.30, cei doi agresori au fost luați de acasă și aduși la Secția 2 Poliție. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore”, potrivit unor surse din cadrul Politiei Cluj.

Din primele cercetări nu rezultă că victima s-ar fi drogat. Agresorii s-ar fi folosit de această scuză pentru a-și justifica actele de violență. ”Bătaia a pornit de la o divergență. Unul dintre agresori se cunoștea cu victima. S-au înjurat, iar apoi cei doi l-au bătut măr. Așa cum se vede și pe imaginile video, cei doi au folosit forță disproporționată pentru situația dată”, a mai spus sursa citată.

Cei doi agresori Cristian Sabo și Lucian Varadi, ambii de 17 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și urmeaza sa fie adusi in fata unui judecator cu propunerea de arestare pentru 30 de zile.

Foto facebook

Citeste si…

Tânărul bătut cu bestialitate în Mărăști a povestit ce s-a întâmplat VIDEO

Cei doi agresori ai tânărului de 18 ani au fost acuzați de tentativă de omor

Cei doi batăuși din Cluj au fost arestați preventiv pentru 30 de zile VIDEO

Foto: Alexandra Lahey

alexandra lahey
Foto: Lucian Luci Varadi
10294468_284173785097477_1153588280309635938_n

Foto:  CRISS NVM
11263974_439099009602100_5137601641024371630_n

VIDEO: IMAGINI ȘOCANTE!