Un spectacol folcloric  a avut loc  sambata 28 februarie, la  Centrul Cultural Arta din Dej, organizat pentru paramedicul SMURD din Dej Florin Benea.

Florin Benea este un tanar de 30 de ani, paramedic la SMURD Cluj, a fost diagnosticat in preajma Craciunului, cu o forma severa de leucemie acuta.

Florin are nevoie de suma de 150.000 de euro necesara efectuarii transplantului de maduva intr-o clinica in strainatate.

Evenimentul caritabil i-a adus pe aceeaşi scenă pe Anghelina Timiș-Lungu, Ioana Breda Morar, Petra și Marin Grad, Adela și Zenu Zanc, Domnica Dologa, Ciprian Picovici, Vlăduț Lazăr, Diana Roman, Ioan Dordoi, Sofia Boca. Aceştia au fost acompaniați de orchestra condusă de maestrul Nelu Boca. De asemenea, dansatorii grupului ”Valea Someșului” au fost şi ei prezenţi la Dej pentru această cauză nobilă.

Deşi la concertul caritabil de astăzi nu s-a intrat pe bază de bilete, dejenii au putut dona, după cât au dorit şi au putut, bani pentru tratamentul de care are salvatorul Florin Benea.

Cei  care nu pot merge la concert pot  sa doneze orice suma de bani pentru tratamentul paramedicului Florin Benea,  in urmatoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, titular Benea Ramona:

Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201
Ron: RO86BTRLRONCRT0152660201
USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201
Banca Transilvania S.A. Cluj Cod SWIFT: BTRLRO22

Sa-l ajutam sa adune suma de 150.000 de euro necesara efectuarii transplantului de maduva intr-o clinica in strainatate.

Singura sansa la vindecarea lui Florin suntem noi.

Video:Dejeanul.ro

Citeste si

”Cine salveaza o viata, salveaza o lume intreaga”, concert caritabil pentru salvatorul de vieti, Forin Benea FOTO- VIDEO

Seminar caritabil despre diversificarea alimentatiei. ”Sa salvam un salvator”!

Concert Iris, Coco, Pact, Semnal M la Cluj, un alt eveniment umanitar pentru Florin Benea

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Ochiul Clujean pe FACEBOOK!