Revoltător ce se întâmplă. Un polițist din cadrul secției 4 Poliție Cluj-Napoca, s-a săturat să tot fie chemat la solicitări, și l-a dus pe un  clujean la psihiatrie.

Cazul a luat amploare, după ce un bărbat de 40 de ani, din  Cluj-Napoca, a solicitat ajutor prin 112, de nenumărate ori, fiind aflat în conflict cu un vecin de mai mult timp.

Ultima dată a solicitat ajutor joi seara, în jurul orei 20:40, chemând ambulanța, deoarece a fost afectat de spray-ul folosit, în timp ce se apăra de agresor, acesta fiind vecinul său care l-a lovit pe bărbat  în zona capului.

La sosirea echipajului medical, victima agresiunii, nu a putut ieși din casă din cauza agresorului care  îl urmărea să-l lovească. Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut interveni la caz, deoarece era o altercație în desfășurare, și au  solicitat ajutorul polițiștilor . La sosirea echipajelor de poliție lucrurile s-au schimbat, polițistul a considerat că victima trebuie dusă la psihiatrie.

Pe bărbat l-au încătușat și târât până la ambulanță, deși acesta are un handicap la ambele picioare, deplasându-se cu dificultate, iar agenții nu au ținut cont de acest lucru.

Bărbatul încătușat a fost urcat de polițiști în ambulanță și dus la psihiatrie, unde  a stat internat, de joi seara,  ora 21:15, până vineri după -amiaza, ora 13:45.

Potrivit victimei, polițiștul m-a și înjurat, și a spus că s-a săturat să tot fie chemat. Mi-a promis agentul că v-a depune o solicitare la Primăria Cluj-Napoca, să mă evacueze din locuință, deși eu nu am datorii la utilități, casa este întreținută exact cum am primit-o.  Este vorba de AGENT ȘEF SUCIU VASILE.

La întâlnirea cu reporterul Ochiul Clujean, acesta a relatat că, ”Când am ieșit din clinică nu am primit nici o scrisoare  medicală, deși m-au ținut spun ei, pentru investigații medicale de specialitate”.

Clujeanul ne-a pus la dispozitie o filmare cu comportamentul agentului sosit la fața locului.

Din filmare reiese că agentul i-a spus bărbatului că v-a fi dus la pshiatrie.

Polițistul : ”Hai ce mergem la Neuro”.

După incidentul de joi seara,  acesta a contactat un prieten.

”M-a sunat  să merg să închid utilitățile din locuință, și  să iau în îngrijire cățelul pe care il are”, conform celor spuse  de prietenul său

Bărbatul încătușat și dus la psihiatrie  de către polițiști , are un loc de muncă, se  prezintă la diverse evenimente, și are un domiciliu îngrijit.

Ce spune IPJ CLUJ  despre acest incident?

UPDATE

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook