Un individ în vârstă de 61 de ani a fost prins în noaptea de vineri spre sâmbătă în flagrant de polițiști în București în timp ce viola o femeie.

Acesta este bănuit de comiterea mai multor fapte de viol și tâlhărie, unele aflate în evidențe cu autor necunoscut. Bărbatul a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2018.

Potrivit DGPMB, Secţia 5 Poliţie  În urma investigaţiilor efectuate, în noaptea de vineri spre sâmbătă bărbatul a fost prins în flagrant de către poliţişti ai Sectorului 1, în timp ce agresa fizic o altă victimă, în vârstă de 27 de ani, obligând-o să întreţină raporturi sexuale, într-o clădire dezafectată, de pe un alt teren viran, tot din sectorul 1. Același individ ar fi deposedat victima de suma de 500 de euro, bani ce au fost găsiţi asupra sa în momentul depistării.

”În fapt, la data de 23.02.2019 in jurul orei 00.15 , Sectia 5 Poliție a fost sesizată de către o tânără de 34 ani, cu privire la faptul că in seara zilei de 22 februarie a.c., după ce ieșit de la metrou, a fost acostată de un bărbat, care sub amenințare cu un obiect tăietor – înțepător, a condus-o intr-o baracă de pe un teren viran, unde a fost agresată fizic si obligată să întrețină raporturi sexuale cu acesta.

În urma investigațiilor efectuate, in noaptea de 22/23 februarie a.c. bărbatul a fost prins in flagrant de către polițiști ai Sectorului 1, în timp ce agresa fizic o altă victimă, in varsta de 27 ani, obligând-o să întrețină raporturi sexuale, intr-o cladire dezafectată, de pe un alt teren viran, tot din sectorul 1”.conform stiripe surse.ro

Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook