Mii de clujeni au participat şi anul acesta la petrecerea de Revelion 2018 organizată de Primărie în cele două pieţe principale ale oraşului. Artificiile au fost spectaculoase, primarul Emil Boc a stat la poze cu clujenii, sau distribuit 700 de sticle de şampanie .

„Bună seara, Cluj-Napoca! Bună seara, România! Bine v-am găsit. Vă mulţumim că aţi venit şi în această seară în număr atât de mare pentru  a petrece ultimele momente ale anului 2018 şi să ne pregătim pentru 2019. Aşa cum spun românii: cele rele să se spele, cele bune să se-adune şi s-avem cu toţii un an 2019 mai bun decât cel pe care ne pregătim să-l încheiem. O să vă invit ca împreună să pregătim degajarea focului de artificii şi trecerea în noul an”, a spus primarul Emil Boc

Timp de 10 minute, cerul oraşului a fost luminat spectaculos. Apoi, primarul a participat la o lungă sesiune de fotografii cu clujenii. 700 de şampanii au fost distribuite gratuit celor care se aflau în piaţă.   Boc a dat tonul, deschizând o şampanie „uriaşă”.

Clujenii au putut cumpăra bunătăţi  de la cele 90 de căsuţe din Piaţa Unirii: produse de sezon, migdale şi nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorţişoară, produse tradiţionale, produse lucrate manual şi o gamă largă de produse gastronomice de sezon. De asemenea, cei care au dorit să facă un pic de mişcare au putut patina gratuit în Piaţa Unirii până la ora 1 noaptea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook