Restaurant cu specific internațional -Boierul vă așteaptă într-o atmosferă de vis, unde aromele îmbietoare ale bucătăriei româneşti vă vor purta simţurile într-o călătorie de neuitat în lumea artei gastronomice şi a băuturilor rafinate.

 

Intr-un decor deosebit va asteaptam cu preparate delicioase, alaturi de un personal grijuliu, de incredere si plin de energie.Șefa de sala, Doamna Simona e o gazdă foarte bună.

Momentele dumneavoastră petrecute alaturi de noi se pot transforma în experiențe deosebite: petreceri, aniversări, evenimente private, întâlniri de afaceri sau pur și simplu o masă cu prietenii, toate le puteți organiza într-un cadru primitor, cu bucate alese, băutură din belșug si muzica Live.

Restaurantul Boierul oferă un meniu rafinat, proaspăt, cu arome clasice sau moderne, o adevărată provocare pentru orice gurmand fin. Deliciile bucătăriei românești vă așteaptă într-un decor deosebit, alături de un personal primitor, grijuliu, de încredere și plin de energie. Serviciile atente și meniurile speciale vă vor încânta cu siguranță. Restaurantul nostru tradițional, cu specific internațional, vă așteaptă într-o atmosferă de vis cu mâncăruri alese, gătite de bucătari iscusiți.