Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla în colaborare cu poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au organizat  o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere dar şi de impunere a unui climat de ordine şi siguranţă publică.

La data de 7 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla în colaborare cu poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul încălcării regimului legal de viteză, al depăşirilor neregulamentare, al nefolosirii centurii de siguranţă, folosirea ilegală a telefonului mobil dar şi pe fondul abaterilor comise de pietoni.

Activităţile desfăşurate au condus la aplicarea a 37 de sancţiuni contravenţionale,  10 dintre acestea pentru încălcări ale regimului legal de viteză. Au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată 6 permise de conducere, 5 pentru depăşirea vitezei şi 1 pentru depăşire neregulamentară, fiind reţinute şi 2 certificate de înmatriculare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook