Dorim să va anunţăm lansarea unei noi reviste. “ARDEALUL DE SUCCES” este o revistă bimestrială (o apariţie la două luni) având un profil de divertisment, cu informaţii din sectoarele economic şi cultural, în format tipărit și electronic, care promovează inițiative culturale şi antreprenoriale din zona Ardealului si Transilvania, din diverse domenii de activitate.

Lansarea Revistei “ARDEALUL DE SUCCES” va avea în cursul lunii decembrie. În revistă se vor regăsi articole şi machete de publicitate despre firme de top din diverse domenii de activitate din întregul teritoriu transilvan. De asemenea, în paginile revistei, se vor regăsi anunțuri şi informații despre evenimentele culturale, sfaturi utile pentru cititori, din domeniul sănătății, educației şi nu numai.

Revista “ARDEALUL DE SUCCES” are apariție bimestrială, cu un tiraj de 2.000 de exemplare la fiecare 2 luni. Aceasta se distribuie gratuit în locații din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mureș și Sibiu. (aeroporturi, restaurante, hoteluri si pensiuni, centre SPA, cabinet medicale, centre EXPO si de business, saloane de înfrumusețare, centre comerciale, cafenele, agenții imobiliare etc.) Ne-am bucura să vă avem colaboratori, ca împreună să promovăm activitatea firmei dumneavoastră. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați! Redactia “ARDEALUL DE SUCCES” ardealuldesucces@gmail.com ninamoldovan2008@yahoo.com Telefon: 0740503706