Etapa de înscriere în cadrul măsurii 1 – “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin Ordonanța de Urgență nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, s-a prelungit.
Noul termen-limită de înscriere pentru IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile şi CMI-urile care doresc să acceseze microgranturile este miercuri, 21 octombrie 2020, ora 20:00.
Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 – “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” rămâne activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro.
Până în prezent, peste 18.700 de cereri au fost depuse în programul de microgranturi.
Totalul bugetului alocat programului este de 100 de milioane de euro.
Noi ca și firmă de consultanță recomandăm  celor interesați să aplice, banii nu sunt mulți dar pentru mulți sunt bine veniți.

În sesiunea de depunere a cererilor pentru Microgrant-ul de 2000 de euro noi ca și firmă de consultanță am depus peste 100 de cereri de finanțare.