Poliţiştii au acţionat ieri pentru a depista persoanele date în urmărire naţională şi internaţională, în temeiul legii. S-au pus în aplicare două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

La data de 25 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda au acţionat pentru depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora erau emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate, precum şi a persoanelor dispărute.

Astfel, în cadrul acţiunii desfăşurate, poliţiştii au identificat două persoane, pe numele cărora erau emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate şi au efectuat demersurile necesare în vederea încarcerării acestora în Penitenciarul Gherla.

Un bărbat, de 27 de ani, din Turda, a fost condamnat la zece luni şi 388 de zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt. De asemenea, pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din Turda, Judecătoria a emis un mandat de executare a unei pedeapse de patru ani de închisoare pentru comiterea de infracțiuni pe teritoriul Spaniei.

Poliţiştii clujeni continuă activităţile de depistare a persoanelor urmărite în temeiul legii, precum şi acţiunile de prevenire şi combatere a faptelor ilicite.