Publicația online Ochiul Clujean.ro  este atacată de LIVIU Alexa, cel care a vrut să fie primarul Clujului, a ratat alegerile, iar acum se razbună pe oricine ii iese în cale.

Prin articolul publicat pe ziarul său, la adresa noastră, aducem în atenția opiniei publice comportamentul său de care Clujul nu are nevoie.

Dupa o dispută care a avut loc intre fostul colaborator Gheorghe Ilca și Liviu Alexa, un articol a aparut pe ziar de Cluj la adresa noastră.

”Nu înțeleg  ce am eu, sau publicația Ochiul Clujean.ro cu ce au ei doi de imparțit. Îl voi acționa în instanță pe Liviu Alexa, redactorul publicației Ziar de Cluj ”, spune Bogdan Colceriu

Foto: VOCEA CLUJULUI.RO

Ochiul Clujean.ro nu este o publicație de scandal și tratează cu respect cititorii și colaboratorii. Redactorul Ochiul Clujean, Bogdan Colceriu  nu s-a aruncat după funcții în Cluj și nici nu denigrează pe nimeni orice ce fel de funcție ar ocupa în Cluj, cum a făcut domnul Alexa.

Domnul Alexa se laudă și cu ceea ce nu face.  Apare la televizor și vorbește pe munca și inițiativa unui taximetrist care a pus suflet pentru a ajuta o persoană. Goana după cititori, lipeste autocolante cu sigla ziarului pe stâlpii din electrici din cartierele municipiului Cluj-Napoca. Oare Poliția Locală verfică afisajul ?

Suntem mici într-adevăr, dar cititorii clujeni sunt cei care vor să fim pe piata online prin vizitele lor .

Articol publicat de Ziar de Cluj la adresa publicatiei noastre

S-a lansat ziarul OchiulMaroClujean.ro! Exclusivitati enorme, razi pe infundate!

33

Intre atatea evenimente cu caracter global, precum asasinarea lui Michael Jackson cu un vibrator sau amerizarea unor extraterestri la Curtici, am uitat sa anuntam aparitia in peisajul media clujean, e drept, acum vreo 4 ani, a publicatiei online OchiulMaroClujean.ro, un exercitiu fundamental media patronat de clapaugul Bogdan Colceriu, cel care reuseste performanta sa scrie singur tot ziarul, sa il administreze si sa se semneze la toate articolele, articole la care nu are nici macar 10 cititori, iar toate astea le face traind din banii super multi primiti pe publicitatea facuta la perbuci, asa cum am facut captura de mai jos:
screen_shot_2016-08-30_at_17.12.08_0

In poza de mai sus, Colceriu face curte cititorilor curmand orice placere de a face o cura de informatie prin designul retardat si abordarea infundata „a la taranoaia” pe care o are.

Pentru mai multa cursivitate in marketingul OchiuluiMaroClujean.ro, Colceriu este sustinut de un tananau, Ghitzuca Ilca, alt tractorist care isi spune ziarist, si care se baga in seama cum se baga in seama la curbe tiristii prostalai.

screen_shot_2016-08-30_at_17.06.18_0
Am pastrat, razand pe infundate, si un autopromo la OchiuMaroClujean.ro (daca il sterge Colceriu de pe Youtube, il avem salvat). Dupa vizionarea lui, apoi aproape ca suntem de acord ca ar trebui reglementate drastic, cam cum face CNA cu teveurile, publicatiile online. Este inadmisibil ca asemenea guvizi sa aiba dreptul de a folosi titulatura de jurnalist.

PS: Sa se pregateasca sa o ia la muzicuta si cele doua cotofene alcooliste Avarvarei si Grecu, cel mai frumos cuplu de ratati din oras: unul, tradator penibil, altul, ratat de succes. Alcoolistilor, vreti la lumina? Va scoatem noi, scursurilor!

La Liviua Alexa cand nu-i place ceva amenintă.

Discutie Bogdan Colceriu si Liviu Alexa

alexa