Poliţiştii clujeni au depistat în trafic, transportată cu o autoutilitară, o motocicletă care ar fi fost sustrasă din Germania. Aceasta a fost indisponibilizată, până la clarificarea împrejurărilor în care a fost introdusă pe teritoriul ţării.

La data de 8 martie a.c., ora 17:46, politiştii din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul Rutier, au oprit în trafic, pe raza localităţii Apahida, un tânăr, de 24 de ani, din Baciu, care conducea o autoutilitară.

În urma controlului, poliţiştii au constatat că bărbatul transporta o motocicletă, dată în urmărire de către autorităţile germane ca fiind sustrasă.

Din investigaţii a reieşit că vehiculul, bănuit a fi furat, era deţinut de un bărbat de 24 de ani, din comuna Baciu, pasager în autoutilitară. Acesta ar fi achiziţionat bunul, fără să fi încheiat acte de vânzare-cumparare, de la un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Gherla.

Motocicleta a fost indisponibilizată, iar în cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor implicaţi.

Foto:Arhiva