Mai multi locatari dintr-un bloc situat pe strada Taberei din cartierul clujean Manastur, se plang ca nu au caldura necesara in calorifere. Locatarii sunt nevoiti sa foloseasca aragazul sau incalzitorul pe curent pentru as incalzi locuintele.

”Am temperatura de 18 grade in locuinta, caloriferul nu emite caldura necesara. Am pus pe calorifer robinet de golire sa il aerisesc/curat. Acest lucru l-am facut de nenumarate ori cand simteam ca ii rece in casa. Am sunat la termoficare in noaptea de joi spre vineri la ora 0:07, si am anutat despre faptul ca in locuinta nu este suficient de cald”.

DSCF4017

Clujeanul a atasat o  fotografie prin care arata  evolutia temperaturii din locuinta sa din noaptea de joi spre vineri, in intervalul 0:00-08:00 .

temepratura,locuinta,manastur

”O echipa s-a deplasat la fata locului vineri 2 ianuarie, ora 16:21, au pus mana pe calorifer si mi-au spus ca ii cald pana jos caloriferul si temperatura nu poate sa o dea ca si in 31 decembrie cand au fost  minus 18 grade afara. Echipa a plecat dar tot nu s-a rezolvat nimic referitor la temperatura din locuinta”, spune un locatar din bloc .

”Am sunat din nou la RAT Cluj duminica 4 ianuarie, ora 17:32, pentru a sesiza problema cu incalzirea in locuinta”, adauga locatarul

”Am 20 grade in casa.Ghiciti ce noroc am? Na-ti ghicit am dat drumul la încălzire pe curent.asta da afacere.platesc amandoua.nu va fie ciuda pe mine!!!!!!!!!!, fara curent inghet de frig in casa, si am temepratura de 17 grade”, spune o alta locatara din bloc.
rat,caldura,locuinta (1)
rat,caldura,locuinta (2)
rat,caldura,locuinta (3)

”Am facut sesizare telefonica la regia de termoficare si mi-au spus ca trebuie sa fie cald cald, nu cladut. De la termoficare mi-au spus ca maine vor veni o echipa sa verifice ca nu cumva sa fie vreun filtru infundat”, adauga femeia .
rat,caldura,locuinta (4)

Citeste si…
Locatarii dintr-un bloc de pe Taberei, suparati ca problema caldurii din locuintele lor nu s-a rezolvat FOTO-VIDEO