Lucrările de intervenție în regim de primă urgență executate de Consiliul Județean Cluj pe sectorul Gădălin – Bonțida al drumului județean 161 (Drumul Bistriței – LOT 2) se desfășoară în ritm susținut.

În această fază au demarat deja și se află în plină derulare lucrări de așternere de covor asfaltic pe raza localității Bonțida.

Alin Tișepreședintele Consiliului Județean Cluj: „Vestea bună pentru toți cei care tranzitează acest sector e că operațiunile au intrat deja în etapa așternerii de covor asfaltic. La finalizarea lucrărilor participanții la trafic vor beneficia de condiții optime de circulație pe acest drum județean atât de important pentru întreaga zonă, sector ce asigură legătura directă între drumurile naționale ce deservesc partea de nord – vest a județului, DN 16 și DN 1C. ”

Lucrările, în ansamblu, vizează sectorul de drum DN 16 – Gădălin – Bonțida – DN 1C cuprins între kilometrul 0+000 și kilometrul 16+933. Acestea au demarat la sfârșitul lunii mai, au un termen de execuție de maxim patru luni și, în funcție de starea în care se află diferitele tronsoane, presupun categorii diferite de lucrări.