Un tanar de 24 de ani din comuna clujeana Livada, are nevoie 2500 de lei pentru a deveni un om normal. Tanarul  Livada Tanar de 24 de ani traieste cu doar jumatate de craniu. Are nevoie de 2500 pentru a fi un om normal (2)a fost mutilat pe viata dupa ce a avut un accident de munca. El a ramas fara o parte din craniu si nu isi permite o proteza care sa tina locul bucatii de os lipsa.

Pana acum 11 luni, Elvis Romeo Lingurar era un tanar normal. Nenorocirea asupra lui s-a abatut intr-o zi de vineri, cand, chemat de un vecin, a mers sa ajute la demolarea unei scoli din Cluj-Napoca, pentru doar cateva lemne de foc.  S-a dezechilibrat si a cazut direct in cap de la patru metri inaltime, lovindu-se puternic de beton. 

Tanarul a  stat cateva zile in coma, internat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca, cu capul zdrobit, dar ca prin minune, si-a revenit. A fost supus unei interventii chirurgicale deoarece un cheag de sange s-a format in zona creierului. Dupa inca o saptamana de spitalizare,  a fost lasat acasa, dar a avut un soc in momentul in care s-a privit in oglinda.Livada Tanar de 24 de ani traieste cu doar jumatate de craniu. Are nevoie de 2500 pentru a fi un om normal (1)

Casa de Asigurari nu acopera insa costul protezei, adusa din Elvetia, care ar costa doar 2500lei. O sumanu foarte mare pentru multi dintre noi, fiind vorba de sanatate, dar de neatins pentru el si familia lui.  Cu tot cu tratament, Romeo poate deveni omul de dinainte de accident, pentru aproximativ 5000 de lei.

Cei care doresc sa il ajute pe Elvis Romeo cu bani pentru operatie, il pot contacta la numarul de telefon 0742615197.

VIDEO: DEJEANUL.RO