Un incident a avut loc joi seara, în jurul orei 19:30, pe strada Primăverii din Cluj-Napoca.

Potrivit informațiilor de la fața locului ”Troleu oprit din cauza MM 09 VTA. A folosit spray paralizant asupra șoferului de troleu. Trafic îngreunat.

”I-a agățat oglinda șoferul de pe troleu, masina fiind parcata “regulamentar” in spatele celorlalte mașini. In acel moment șoferul de bus s-a dat jos si s-a dus la geamul mașinii la care acesta i-a dat cu spray paralizant in ochi.(a intrat spray si in bus).”, relatează  un martor

La fața locului s-a deplasat Poliția.

Șoferul CTP a coborat și i-a atras atentia asupra felului in care parchează. Respectivul a scos spray-ul si i-a dat un jet peste toata fata si in directia troleibuzului, incat ne-am intoxicat toti”, a  relatat un martor.  ”Cel cu duba a lovit troleibuzul cu portiera. Cel cu duba s-a urcat sa plece exact cand trecea mijlocul de transport. Practic n-a avut loc sa urce. Șoferul CTP n-a avut nicio vină. Omul a fost foarte afectat de spray si nu stiu daca a venit vreo ambulanta, cel putin 20 min cat am fost acolo, n-a venit”, a mai spus acesta.

Oamenii au sunat la 112, iar poliția s-a prezentat la locul incidentului. Spray-ul paralizant pulverizat într-un loc închis, cum este troelibuzul, este foarte periculos. Persoanele cu probleme respiratorii, copiii sau batranii pot chiar muri. Călătorii au fost afectați de acest lucru, dincolo de incidentul dintre cei doi șoferi.

Șoferul CTP și-a revenit numai după 10 minute (Foto). Nimeni nu își explică reacția disproporționată a conducătorului auto din Maramureș.

Dincolo de acest incident, oamenii care locuiesc în acea zonă spun că șoferii Companiei de Transport Public (CTP) Cluj au probleme zilnic cu cei parcați neregulamentar pe strada Primăverii.

FOTO: Info trafic jud Cluj

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook