Ziarul Transilvan

”Împreună pentru de DADU”! La doar 6 ani se luptă cu cancerul. David are nevoie de ajutorul nostru

Data: 23/08/2023
Autor: Ochiul Clujean
Distribuie mai departe
David, un copilas de 6 anisori are nevoie urgenta de ajutorul nostru.

David are doar 6 anisori, este   un copil cuminte si se bucura , zambea , facea si un castel de nisip la mare, alaturi de parinti si surioara lui,  iar la scurt timp ,dupa un cosult medical , raspunsul medicilor si diagnosticul pus de acestia,  i-a schimbat viata.

Din joaca la nisip în programari pentru tratament si consultatii medicale.

Inainte sa va solicit ajutorul, va rog sa verificati autenticitatea contului meu de facebook si postarile de pe grupul de facebook "Impreuna pentru Dadu".
Postarea este cat se poate de reala chiar daca si eu mi-as dori sa fie ireal, doar un vis urat din care sa ma pot trezi. Din pacate nu mai avem cale de intoarcere. Cei care sunteti parinti veti intelege probabil cel mai bine prin ce trecem.
Toate erau la locul lor, aveam o viata frumoasa, cu 2 copii extraordinari, o familie minunata si nu-mi puteam dori ceva mai mult, ma consideram implinit.
Viata frumoasa avea sa se sfarseasca pentru noi pe 10 martie, cand am aflat de tumora baietelului nostru de 6 ani. Totul s-a schimbat la 180 de grade si de atunci a inceput calvarul. Nu ne mai putem odihni noapte, nu mai avem liniste, tot timpul pe fuga si in cautare de solutii, care din pacate pe zi ce trece par sa fie tot mai limitate.
Nici nu va doresc sa incercati sa va imaginati prin ce trecem. Cand citeam astfel de cazuri nu realizam niciodata pe deplin prin ce pot trece oamenii respectivi. Nu stiam cat de mare poate fi o astfel de durere. Nu stiam cum e sa privesti copilul in ochii si sa realizezi ce limitate sunt sansele si ca exista posibilitatea sa pierzi ce e mai de pret pe lume in orice moment. Sa incerci mereu sa te abti si sa nu izbucnesti in plans de fata cu el. Sa iti controlezi sentimentele atunci cand de fapt iti vine sa urli, cand esti plin de disperare.
Se pare ca viata ne-a dat o palma grea si a facut in asa fel incat sa ne limiteze extraordinar de mult si sperantele de izbanda prin pozitionarea tumorii.
Atunci cand ai o tumora in zona bulbului rahidian, cand aproape toti iti zic ca nu se poate interveni chirurgical, ca sunt riscuri imense si cand stii ca prima solutie in cazurile unei tumori ar trebui sa fie extirparea pentru a avea o sansa, te face sa urli si sa iti pierzi sperantele.
Nu ne mai ramane momentan decat sa incercam caile tratamentului. Momentan suntem la un spital de copii renumit din Roma/Italia unde urmam tratamentul oncologic.
Toate aceste sentimente negative iti dispar de fiecare data cand vezi energia copilului, cum se bucura de fiecare clipa, cum traieste viata fara griji si fara constientizarea situatie. Asta te face sa incerci sa ai aceeasi abordare, iti da putere, energie si o motivare extraordinara sa nu te dai batut niciodata. Daca el poate, trebuie si tu ca parinte sa fii tare si sa ii oferi sprijinul in orice moment.
In momentul de fata avem sperante mari sa ne putem salva puiutul la acest spital din Roma, unde ni s-a zis ca sansele lui sunt destul de bune.
Toate aceste costuri pentru a sustine un tratament in strainatate sunt uriase si nu pot fi suportate integral de noi, de aceea apelam si la ajutorul dumneavoastra.
Va suntem recunoscatori pentru orice donatie in conturile de mai jos:
Cont Ron ING: RO50INGB0000999909165832
Cont Euro ING: RO68INGB0000999913591036
Cont Usd ING: RO14INGB0000999913591038
titular: Ciuperca Nicolae Alin
Revolut: RO51BREL0005507232210100
Titular: Alin Nicolae Ciuperca
Va puteti alatura va rog si grupului de facebook "Impreuna pentru Dadu" pentru a ne ajuta la mediatizarea cazului. Pe acest grup puteti gasi si toate postarile mele legate de evolutia baietelului si optiunile de tratament pe care le avem.
Chiar si o distirbuire a postarii poate face diferenta!
Multa sanatate tuturor si sa nu aveti niciodata parte de asa ceva, sunt niste suferinte cumplite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA *

stiri & ziare online
 Copyright © 2017 OchiulClujean.ro. Toate drepturile rezervate.
chevron-down