Un accident grav a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2:40, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, langă sediul ISU Cluj.

Conform martorilor,  Șoferii celor două autoturisme implicate făceau liniute și sau ciocnit violent. Prapad au făcut 7 masini au fost avariate și au fost și victime.

UPDATE

”La data de 25 februarie a.c., în jurul orei  01:15, pe strada 21 Decembrie 1989, din  Cluj-Napoca, s-a produs un acccident rutier soldat cu rănirea a patru persoane şi avarierea a şapte autovehicule.

Conform primelor informaţii, un tânăr, de 24 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea conducea autoturismul pe strada 21 Decembrie 1989, dinspre strada Aurel Vlaicu înspre Piaţa Avram Iancu, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed şi nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca.

După coliziunea celor două vehicule, autoturismele au fost proiectate în alte 5 autovehicule, 3 dintre acestea fiind parcate pe partea dreaptă a drumului, iar alte două pe partea stângă.

Ca urmare a accidentului, au fost loviţi stâlpi IREC, un hidrant şi pubele de gunoi.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto.

De asemenea, două tinere, ambele în vârstă de 21 de ani, din Cluj-Napoca, pasagere în primul autoturism, au fost rănite şi transportate la U.P.U 1 Cluj-Napoca pentru îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale”, informează Politia Cluj

Foto: Ochiul Clujean.ro