Bărbat de 50 de ani, din comuna Arbore,  județul Suceava, arestat pentru 30 de zile, după comiterea a două furturi din buzunare.

La data de  01 aprilie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, au prezentat judecătorului pentru drepturi și libertăți un bărbat de 50 de ani, cu propunerea de arestare preventivă. Bărbatul, domiciliat în comuna Arbore, județul Suceava este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii a două infracțiuni de furt calificat, comise pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, la data de 06 martie a.c., bărbatul ar fi sustras dintr-un rucsac aparținând părții vătămate B.E. un portmoneu cu acte și bani, prejudicial fiind în acest caz de 200 de lei. Furtul a fost comis în timp ce victim călătorea cu un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Anterior comiterii acestei fapte, rerspectiv la data de 02 februarie a.c., bărbatul ar fi sustras de la partea vătămată F.N. un portmoneu care conținea acte și bani, provocându-i acesteia un prejudiciu de 500 de lei. Furtul s-a comis în timp ce partea vătămată se afla într-un magazin de pe strada Eroilor din municipiul Cluj-Napoca.

În urma reținerii, în data de 01aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Instanta de judecată și-a însușit propunerea, fiind dispusă arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 de zile de la data de 01.04.2018 până la data de 30.04.2018, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook