Un accident rutier soldat cu ranirea a doua persoane, a avut loc, joi seara , în jurul orei 18:45, pe strada Oașului la intersectie cu Odobesti din cartierul clujean Iris.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate un autocamion și un motociclist.

UPDATE

”Un accident rutier a avut loc pe strada Oasului în care au fost implicate un autocamion și o motocicletă.  Șoferul unui camion a efectuat un viraj fără să se asigure. Motociclistul și pasagera de pe motor au fost răniți și transportați la spital”, a declarat pentru Ochiul Clujean.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Comisar Sef Daniel Graur.

ACTUALIZARE

Comunicat IPJ Cluj

În 13 august a.c., în jurul orei 18.30, pe str. Oaşului din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a două persoane şi avarierea a două vehicule.

Un bărbat de 42 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe str. Oaşului, din direcţia bulevardul Muncii spre centru, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers spre dreapta pentru a intra pe str. Odobeşti şi a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de un tânăr de 25 ani, din Cluj-Napoca, care circula în aceaşi direcţie prin partea dreaptă.

În urma impactului, motociclistul şi pasagera spate a motocicletei, o tânără de 21 ani, din Cluj-Napoca, au suferit vătămări corporale grave.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.