Ziarul Transilvan

Expozitie LOOK INSIDE

Data: 19/07/2023
Categoria:
Autor: Ochiul Clujean
Distribuie mai departe

Asociația Departamentului Pictură Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca,vă invită joi, 20 iulie 2023, să participați la vernisajul expoziției LOOK INSIDE, care va avea loc de la orele 18:00 în Pavilionul Departamentului Pictură UAD, Parcul Central, Cluj-Napoca.

 

Expoziția ,,LOOK INSIDE” vine ca o continuare a celor  două expoziții organizate anterior de Asociația Departamentului Pictură, proiecte care consturează  o imagine a fenomenului artistic local. 

 

Tradiției picturii clujene este interdependentă  de programul și activitatea  Universităţii Artă și Design Cluj-Napoca.  În contextul istoric al tradiției pedagogice şi ca o continuare organică a expoziţiilor precedente, Asociația Departamentului Pictura propune o expoziție a artiștilor profesori activi.

 

Expoziția reunește lucrări din ultimii ani ale pictorilor: Ioan Aurel Mureșan, Nicolae Man, Florin Ștefan, Ioana Olăhuț, Ioana Popa, Dan Măciucă, Anca Bodea, Szabolcs Veres, Andrei Ciurdărescu, Andrei Ispas, Călin Dumitrașcu, Mathias Bar

 

Textul-program al Danei Altman evidenţiază legăturile invizibile dintre artişti: „Această expoziție ne prezintă o altă latură a unor persoane pe care studenţii lor i-au întâlnit pe coridoare și în ateliere. Ne arată partea ascunsă pentru prima care a existat înainte de rolul lor de educatori și va exista şi după ce acesta se va încheia. Ne arată pentru prima data în această formula o secvență a unui flux creativ și o privire în interior, o revelație a unui necunoscut care a existat întotdeauna.”

 

Expoziția reprezintă o oportunitate pentru publicul local de artă de a-i vedea pe cei care lucrează în frumosul edificiu al Departamentului Pictură al UAD, 

 

Proiect „Parcul Artelor 2023” în parteneriat cu Primaria şi Consiliul Local Cluj-Napoca

Adresă: Aleea Parcului Nr. 2, din Parcul Central Simion Bărnuțiu, Cluj-Napoca. 

Orar: 07.20.2023 - 24.09.2023, de luni până vineri, în intervalul orar 14:00- 19:00.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA *

stiri & ziare online
 Copyright © 2017 OchiulClujean.ro. Toate drepturile rezervate.
chevron-down