Biblioteca Județeană „Octavian Goga”, invită publicul interesat la expoziția de grafică ce va fi însoțită de o prezentare de carte a autoarei Anca Sas, intitulată „37 de zile”.

Evenimentul va avea loc luni, 1 octombrie 2018, ora 17.00, la parterul sediului central al bibliotecii, situat pe Calea Dorobanților nr. 104 și este organizat de Fundația „Inter-Art” Aiud în parteneriat cu Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud.

„Lucrările din expoziție reprezintă ilustrația volumului „37 de zile” semnat Anca Sas, un pseudo jurnal de călătorie a conștiinței umane. Cele 37 de zile înseamnă de fapt sinteza unei călătorii pe tărâm american dar și o incursiune în atmosfera tumultuoasă al fascinantului Haiti, o incursiune spre regăsirea de sine în care conștiința umană are un rol determinant. Grafica volumului are un statut aparte, este nu doar o simplă ilustrație, mai degrabă o completare la consemnarea impresiilor pe care Anca le-a comprimat între coperțile acestui volum”, a precizat domnul Ștefan Balog, artist plastic, președintele Fundației Inter-Art.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook