Un tânăr de 23 de ani, pe nume D.Ioan, spune că a trecut prin momente cumplite, după ce angajatorul firmei la care lucra a început să-l bată și să- l amenințe.

Tânărul povestește despre conflictul care a început în noaptea de 30  spre 31 ianuarie 2016, în restaurantul Bistro Siret, locul de muncă unde acesta lucra ca angajat. Patronul îl bătea și îl amenința de față cu clienții. Acesta mai spune că patronul său a încercat să-l  mituească pentru a nu depune plângere împotriva sa.

”În noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2016, în timp ce eram de serviciu, fără nici un motiv,  Roman Remus a început să mă înjure și să mă umilescă, punându-mă să-i decojesc o portocală de fața altor clienți aflați la masa sa și totodată mi-a aplicat amical trei  palme peste față. Nu am luat în seamă credeam că-i băut și i-am dat pace. La un moment dat în timp ce mă aflam la bar, Roman Remus s-a apropiat de mine, m-a lovit ușor cu cotul pentru a mă întoarce spre el, iar cand m-am întors spre el mi-a dat trei palme puternice peste față încât mi-a dat sângele pe nas, astfel ca să scap de acesta, eu am fugit în bucătărie, iar el m-a urmărit, fiind oprit de patronul localului, Chereches Cosmin, care a intervenit și l-a oprit pe acesta, reușind să-l calmeze. Cei doi m-au chemat să mă apropii de ei, iar Roman Remus mi-a inmânat suma de 100 de euro cu scopul de a uita de acest incident.  Tot în aceeași noapte, în timp ce îl serveam pe fratele patronului, pe  Cherecheș Flaviu, în urma unor discuții în contradictoriu cu acesta, cu privire la faptul că nu i-am eliberat bon fiscal la o comandă, deși eu i-l prezentasem, acesta m-a chemat în oficiul localului și m-a acuzat de furt. Eu nu am recunoscut acest fapt, explicandu-i cum au decurs lucrurile, însă acesta a început să mă lovească cu palma peste față, m-a strâns de gat și m-a trântit de un  frigider. În timp ce eu mi-am reluat activitatea am fost întrerupt de către patron, care împreună cu fratele său m-au luat și m-au dus  fără voia mea, din nou în oficiu, unde ambii au început să mă lovească cu palmele peste față, totodată patronul numitul Cherecheș Cosmin m-a lovit cu pumnul si cu piciorul în zona coapsei. Am fost ținut de cei doi în oficiu fără voia mea aproximativ  două ore, timp în care m-au amenințat că dacă o să sesizez organele de poliție îî va cere lui Roman Remus să mă bată, iar o anumită persoană de etnie romă o să-mi violeze prietena”,  spune D.Ioan.
c.cosmin,horatiu,roman remus
Sursa Foto:Facebook.com

VIDEO: Ochiul Clujean.ro

Tânărul D.Ioan, ne-a trimis și o înregistrare telefonică prin care acesta spune că patronul său  l-ar fi amenințat.

Detalii aici!

Conducerea restaurantului se apără!

”Persoana respectivă în calitate de angajat a furat din banii încasați, în jur 700 de lei, pe weekend, timp de minim trei luni , acesta recunoscând fapta de față de toți angajații. Nu l-a bătut nimeni și în oficiu ar fi mers de bună voie, fiind de chemat de mine. Referitor la conflictul dintre un client și angajatul nostru, nu am cunostințe ce s-a intamplat între ei, dar cand am fost chemat de barman, am intervenit pentru calmarea situației. Martori la tot ce s-a întâmplat sunt toți angajații”, a precizat pentru Ochiul Clujean.ro Cosmin Cherecheș, managerul localului.

”La nivelul Politiei municipiului Cluj-Napoca s-a depus o plangere cu privire la savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, lipsire de libertate in mod ilegal si amenintare, plangere indreptata impotriva a trei persoane. In acest caz, politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea exacta a starii de fapt, incadrarea juridica a acestuia, urmand a fi luate, in functie de rezultat, masurile legale care se impun”, a precizat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ.Cluj.

UPDATE

”El m-a acuzat ca am furat 700 de lei din incasari ? Atunci cand m-am intors inapoi în restaurant la amenințările lor si am facut casa de marcat am predat banii si aveam pe plus 160 de lei dintre care 80 i-am dat la barman si cu 80 am ramas eu unde sunt alea 700?  daca mi-am predat banii cum a trebuit si mi-a zis atunci sa scot tot din buzunare si aia au fost 160 unde-s aia 700 de lei?”, spune D.Ioan

”Dupa ce s-a terminat incidentul în seara respectiva eu eram 100% convins ca nu se poate asa ceva si ca trebuie neaparat sa ma duc la politie sa spun tot ce s-a intamplat si cum am ajuns sa fiu batut si sechestrat. Dupa ce am facut casa de marcat si am predat banii sigilati intr-un plic aveam pe plus 160 de lei dintre care 80.00 i-am dat barmanului P.C si cu 80.00 de lei am ramas eu. Atunci unde sunt alea 700.00 de lei pe care ma acuza el ca iam furat din incasari” adauga acesta