Poveste cât se poate de complicată, în cazul patronului Fany, acesta fiind hărțuit și șantajat de o tânără de 22 de ani, din Baia-Mare, aceasta fiind fiica șefului Poliției locale din Baia-Mare.

Este vorba despre Georgiana Perian, tânăra care până să-l cunoască pe patronul firmei de transport, a vrut să îl cucerească pe  unul dintre șoferi angajat al firmei, un tânăr de 28 de ani, Jurje Cornel, cu care făcea naveta la facultate, la București.

”Am cunoscut-o în urmă cu 6 luni, iar   eu ca șofer o duceam pe ruta București-Satu-Mare , ea făcea naveta la facultate în București .
Prima întâlnire discretă, am avut-o în București, într-un apartament  în SECTORUL 3, apartamentul în care m-a dus ea. Eu nu am dorit ca ea să -mi fie parteneră cu care mențin o relație sau căsătorie. Există și martori  când ea mă chema insistent la mare ,  iar eu am refuzat-o. Ea mi-a făcut cadouri scumpe ,și   a vrut să-mi cumpere și un autoturism,  deși  eu dețin  autoturism  proprietate  personală . Ea de fapt a vrut să mă impresioneze și a făcut  crize în autocar, vrând să mă impresioneze, și să -mi arate cât  de mult mă  iubește. Eu i-am spus că nu este de  mine  și să mă lase în pace. Când a văzut că nu-i mai merge cu mine, a trecut mai departe  la patron. Eu am intrerupt orice discutie sau relație cu ea. Am avut relație amoroasă cu ea dar protejat. Când am avut discuții aprinse cu ea, a început să-mi spună că a rămas gravidă, și să fiu bărbat  să recunosc copilul.

După ce ajungeam în Baia-Mare, în jurul orei 23:00, venea mama ei, pusă de ea, să ma aștepte cu mâncare și mă roage insistent să o iau de nevastă, că ea nu poate trăi fără mine, hărțuindu-mă permanent cu aceste tertipuri. Acest lucru poate fi confirmat și de colegul meu de cursă, Sorin Bănățean”, a declarat pentru Ochiul Clujean.ro, Cornel Jurje, șoferul firmei Fanyy, care efectuează exclusiv, cursa  București-Satu-Mare

”În timp ce eu o refuzam in continuu la avansurile pe care mi le făcea , ea intra în discuții cu diferiți bărbati din autocar după care la ultima stație în București, unde cobora, era însoțita de aceștia către diferite destinații”, adaugă Cornel Jurje

CITEȘTE SI…

GEORGIANA PERIAN, FIICA ȘEFULUI POLIȚIEI LOCALE DIN BAIA MARE, AGAȚĂ BĂRBAȚI PE BANDĂ RULANTĂTânăra îndrăgostită foc de șofer, și-a tatuat pe sânul stâng, în dreptul inimii, numele lui ”Cornel”.

Într-una din curse, Georgiana Perian,  ii face ochi dulci șoferului, ba mai mult îi distrage și atenția spunându-i să facă cu mâna la cameră, și că are ochelari sub formă de inimioară.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook

VIDEO : LIVE PE FACEBOOK

Georgiana  fiind îndrăgostită foc, nu a rămas doar cu  șoferul , a mai intrat la agățat  și pe facebook, unde a intrat în discuție cu un tânăr de 30 de ani, din Gherla, căruia i-a cerut și  numărul de telefon, pentru a stabilii o întânire cu el.

Din informațiile primite, tânăra nu pare a fi ușă de biserică, după cum a apărut cu declarații în presă, zilele trecute, și iscând un scandal sexual cu Eronim Stefan Cadar.  Din ceea ce reiese că această tânără este de moravuri ușoare.

Vom reveni  în EXCLUSIVITATE cu interviul domnului Eronim  Ștefan Cadar.