Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ştefan Cicio-Pop’’ Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, sâmbătă 14 ianuarie a.c., la meciul de baschet masculin  etapa 16, dintre echipele „U- Banca Transilvania”  şi  „CSU Sibiu”, care se va disputa în Sala Polivalentă, începând cu ora 20.00.

            Intrarea în arena sportivă, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în arenă se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Ştefan Cicio-Pop’’ Cluj-Napoca recomandă participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

        Este interzis accesul în arena sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.