Compania E.ON Gaz a început să facă praf străzile Brateș și Tășnad, recent asfaltate din fondurile ghjgjgPrimăriei Cluj-Napoca.

Se intampla la coltul dintre strazile Tasnadsi Brates, intr-o zona care a fost asfaltata cu chiu cu vai vreme de cateva luni. Au inceput sa schimbe bordurile si sa asfalteze o parte din strada in vara lui 2012, le-a aproape trei luni, dupa care a venit frigul si au disparut pana in primavara. Au terminat in sfarsit lucrarile, a venit Eon-ul si a sapat o groapa exact in acelasi loc in care mai avusese o asa zisa interventie. 

S-a reasfaltat intr-un final si totul parea in sfarsit in regula. In urma cu vreo doua-trei saptamani, Primariaa refacut marcajele la parcari. N-a durat prea mult si au venit cei hgfytde la Eon, au tras niste injuraturi si cateva linii pe pamant si au inceput sa sape – descoperisera, numai ei stiu cum, o avarie. 

Au marcat groapa si au revenit dupa doua zile ca sa constate ca au sapat gresit! Asa ca au astupat-o la loc si au mai facut un crater si pe cealalta parte. Pare-se ca de data asta au gasit ceva, ori s-au recunoscut depasiti de situatie, pentru ca nu au mai sapat si in alta parte. Strada, in schimb, a ramas distrusa. Probabil, vreo firma ”agreata” va castiga bani frumosi din viitoarele lucrari de ”intretinere” și asfaltare”spune Marcel conform stiridecluj.ro