În noaptea de 16 spre 17 iunie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute Razie la parcari la Cluj. Sute de soferi amendati si 14 ridicatiau pătruns prin efracţie într-un autoturism parcat pe strada Viilor, din Cluj-Napoca, de unde au sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii din cadrul I.P.J.Cluj, Secţia 6 Poliţie, au stabilit că este vorba despre doi bărbaţi, în urma verificărilor efectuate reuşind să îl identifice pe unul dintre aceştia, ca fiind un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca.

Conform primelor verificări, un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca, împreună cu o altă persoană, prin forţarea portierei stânga faţă, au pătruns într-un autoturism de unde au sustras un telefon mobil, două tablete şi un portmoneu cu documente şi bani.

Totodată, în aceeaşi perioadă, cei doi au pătruns şi într-un  autoturism parcat pe strada Mestecenilor, precum şi într-un autoturism parcat pe strada Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, fără a sustrage bunuri.

Până în acest moment au fost recuperate două tablete sustrase şi predate părţii vătămate,potrivit IPJ Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a identifica toate persoanele implicate şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionle, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,furt calificat”, precum şi tentativă la aceeaşi faptă, aspecte prevăzute de Codul penal.

Foto :arhiva