Doctorii au anunțat care este starea jandarmului rănit în incidentele de la finalul meciului dintre U Cluj si FC Hermannstadt. 

Pacientul, în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde îşi îndeplinea funcţia de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stângă, plagă contuzie parietală stângă. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observaţie pe Secţia de Terapie Intensivă”, a declarat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Cluj, Adela Golea.

Jandarmul a fost transferat luni, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. ”Reevaluarea CT nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariţia unor hematoame, care să necesite o intervenţie neuro-chirurgicală. Comisia interdisciplinară, formată din medici neurologi şi neurochirurgi, atât ai SCJU, dar şi medici de la Spitalul Militar şi medici de unitate ai Jandarmeriei, a hotărât transferul pacientului, pentru monitorizare, în Secţia de Neurologie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca”, au mai spus cei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca.

Suporterul care a aruncat un scaun și l-a lovit în cap pe un jandarm este căutat de anchetatori. Cercetările sunt făcute de procurori. Între timp, jandarmul lovit este în stare bună.

FOTO: DAN BODEA

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook