Pește mare, pește mic, Hai la mine în cârlig! Am putea spune că acesta a fost motto-ul ediției a III-a a Cupei „Napoca-Junior” la pescuit, concurs organizat de Asociația Județeană a Pescarilor Sportivi Cluj în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj și Primăria Cluj – Napoca.

Într-o zi frumoasă de 6 iunie 2015, 45 de copii din 60 de concurenți înscriși au spus “prezent” la ediția a III-a a concursului de pescuit staționar, desfășurat pe Lacul I Gheorgheni din municipiul Cluj-Napoca.

Emoții au fost atât de partea copiilor cât și de partea părinților sau bunicilor care s-au întrecut în a face recomandări micuților concurenți.

După ședința tehnică, luarea la cunoștință de instructaj, tragerea la sorți a standului, fiecare copil și-a ocupat locul, așteptând semnalul de începere al concursului.

S-a auzit…FIR ÎNTINS!!! 2 ore s-a pescuit pe lac, iar la ora 12.00 s-a strigat stop competiție și s-a trecut la cântărirea peștelui prins ca și cantitate, pentru a putea face departajarea în clasamentul final.

Micuții concurenți au fost sărbătoriți de organizatori cu sucuri, înghețată, pungi cu produse și desigur pizza.

Ediția a III-a 2015 a Cupei „Napoca-Junior”la pescuit a fost un real succes. La finalul concursului, fetele s-au impus, reușind să câștige locul I la ambele grupe de vârstă (5-10 ani, 10-14 ani).

Fiecare copil a primit diplomă de participare la concurs.

La final, directorul Asociației Județene a Pescarilor Sportivi, domnul Andrei POP, alături de ofițerul de relații publice al Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, doamna mr. Mariana BARBU, au anunțat câștigătorii:

  1. Grupa 5 – 10 ani:
  • Locul I – Moldovan Maria – 580 grame;
  • Locul II – Rusu Darius – 380 grame;
  • Locul III – Corchis Bogdan – 250 grame.
  1. Grupa 10 – 14 ani:
  • Locul I – Rad Elena – 355 grame;
  • Locul II – Kun Mark – 270 grame;
  • Locul III – Suciu Bogdan – 225 grame.