Criminalul polițistului din Timiș a murit luni dimineață. Ionel Marcel Lepa a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timișoara.

Potrivit Poliţiei, la data de 10.06.2019, în jurul orei 06:40, Ionel Marcel Lepa, cercetat pentru uciderea poliţistului din cadrul IPJ Timiş, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timişoara. Un echipaj medical a constatat decesul la ora 7:15.

Criminalul a fost descoperit spanzurat de un pat supraetajat din vecinatatea grupului sanitar al celulei. S-a folosit de o bucata de cearceaf, conform opinia timisoarei.ro

Medicii de la Ambulanta, chemati de urgenta, l-au resuscitat minute in sir, dar in zadar.

Bărbatul era cercetat pentru ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Magistraţii de la Tribunalul Timiş care au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ionel Marcel Lepa l-a împuşcat mortal, în urmă cu o săptămână, în zona pieptului şi gâtului, pe poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani,  în timp ce acesta încerca să îl captureze. Bărbatul era căutat după ce fusese condamnat pentru tâlhărie.

A fost declansata o ancheta la Penitenciarul Timisoara, dupa ce in aceasta dimineata, ucigasul politistului Amariei, Ionel Marcel Lepa a fost gasit mort in celula in care statea singur, in zona de carantina.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook