Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 , miercuri 4 decembrie  de către un bărbat din comuna Pălatca, judeţul Cluj, despre faptul că, în jurul orei 12:30, Crimă la Pălatcaîntorcându-se acasă,   şi-a găsit soţia decedată în interiorul locuinţei, care prezenta urme de răvăşire.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi de la structurile subordonate, coordonaţi de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Poliţiştii au constatat că victima este o femeie în vârstă de 58 ani, iar în urma primelor verificări efectuate în prezenţa medicului legist pe corpul acesteia au fost descoperite mai multe urme de violenţă, posibil produse cu un obiect tăietor-înţepător.

Cadavrul a fost transportat la I.M.L. Cluj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi pentru identificarea persoanelor suspecte de săvârşirea acesteia, potrivit IPJ Cluj.

UPDATE

Suspectul principal a fost prins de politisti la intrarea in Dej. Acesta se afla intr-un taximetru si se indrepta spre Bacau, localitatea natala. In momentul in care a fost retinut, avea asupra sa 340 milioane.

Suspectul este un barbat din judetul Bacau, care muncea pentru ferma femeii de aproximativ 3 saptamani. Acesta a intrat peste femeie in casa, a batut-o, injunghiat-o, dupa care i-a furat banii primiti ca subventie pentru ferma de oi. La plecare a pornit cazul dintr-o butelie, pentru a fi sigur ca femeia va muri. Suspectul a plecat la Gherla, unde a impartit bani prin toate partile, plimbandu-se cu un TAXI prin diferite zone ale orasului. Dupa aceea, a schimbat TAXI-ul si a pornit inspre Bacau. La intrarea in Dej, un filtru al politiei a oprit masina in trafic, si l-au dus la sediul politiei. Dupa audieri, barbatul a fost transportat la IPJ Cluj.CONFORM DEJEANUL.ROFOTO : arhivă