Poliţiştii au identificat o conducătoare auto, fără permis de conducere, care ar fi provoat un accident rutier soldat cu pagube materiale pe raza municipiului Turda.

La data de 21 mai a.c., ora 19:05, Poliţia municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, la intersecţia străzii Grădinilor cu strada Florilor, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că o tânără de 20 de ani, din Turda, în timp ce conducea autoturismul pe strada Grădinilor, la intersecţia cu strada Florilor nu ar fi acordat prioritate de trecere autovehiculului care circula regulamentar.

Accidentul s-a soldat cu avarierea ambelor autoturisme.

Poliţiştii au constatat că tânăra de 20 de ani nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, s-a stabilit faptul că autovehiculul i-a fost încredinţat spre a fi condus de către un bărbat de 37 de ani, din Luna.

Atât femeia, cât şi bărbatul care i-a încredinţat autovehiculul pentru a-l conduce, deşi nu avea permis, sunt cercetaţi penal pentru infracţiunile rutiere săvârşi