Ziarul Transilvan

Concursul de culturism Masters Olympia s-a desfășurat la Sala Polivalentă BT Arena

Data: 28/08/2023
Categoria:
Autor: Ochiul Clujean
Distribuie mai departe
Clujul este din nou pe harta sportului de elită - Sala Polivalentă BTarena găzduiește în acest weekend competiția Masters Olympia
Sportul, în toate variantele sale, reprezintă cea mai eficientă investiție în sănătatea noastră!

Concursul de culturism Masters Olympia se desfășoară în acest weekend la Sala Polivalentă BTarena din oraș. Timp de două zile, sportivi profesioniști de top, cu vârstă de peste 40, respectiv 45 ani concurează pentru obținerea titlului de campion Masters Olympia în 10 clase competiționale.
De asemenea, vineri, 25 august, tot la Sala Polivalentă s-a desfășurat concursul de culturism și fitness Olympia Amateur Eastern Europe, aflat la a doua ediție, la care au participat categoriile din cadrul federației NPC Worldwide.

Campioni mondiali la culturism, în competiție la Cluj-Napoca! Modele de disciplină și determinare.
”L-am cunoscut astăzi, în contextul desfășurării la Cluj a competiției Masters Olympia, pe renumitul culturist Jay Cutler, de 4 ori câștigător al titlului suprem în culturism, Mr. Olympia.
Jay Cutler este un model pentru cei care vor să performeze în acest domeniu, promovând și acum, după retragerea din competiții, grija pentru nutriție și principii de disciplină care se aplică în toate domeniile”, a scris intr-o postare pe pagina sa de facebook, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA *

stiri & ziare online
 Copyright © 2017 OchiulClujean.ro. Toate drepturile rezervate.
chevron-down