Conform IPJ Cluj In jurul orei 09.50, in municipiul Turda a avut loc un accident rutier. Un conducător auto de 72 de ani din Turda, la intersectia str.Armatei cu DN1E81, nu ar fi acordat prioritate unui ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 51 de ani din judetul Arges care circula din directia Aiud-Turda, fiind acrosat de acesta. Fara alcool.

Conform ISU Cluj O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 9.40, ca urmare a unui accident rutier produs la intersecția str. Armatei cu DN1 din municipiul Turda.
Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit un autotren și un autoturism, în care se afla încarcerat un bărbat de cca 70 de ani.
Forțele de intervenție au acționat pentru deblocarea ușii și desfacerea scaunului, astfel încât, utilizând echipamentele speciale, să poată scoate persoana din mașină fără agravarea posibilelor afecțiuni suferite.
Bărbatul a fost predat echipajului SAJ, în stare de conștiență, pentru îngrijiri de specialitate și pentru a fi transportat la spital.