O clujeancă de pe strada General Dragalina se plânge că este terorizată de trei samsari imobiliari, care vor Untitled.tytrpngsă o facă să își vândă casa pe bani de nimic.

Femeia a povestit că în luna august a lipsit de acasă o perioadă mai lungă de timp și când a revenit, în 1 septembrie, în fața geamurilor de la dormitor și bucătărie erau montate panourile uriașe.

Este o casă pe strada General Dragalina 95. Terenul de lângă, de la numărul 96, de circa 700 de metri pătrați, a fost cumpărat în ianuarie de trei persoane. Noul proprietar vrea să mă facă să îmi vând casa pe nimic. În lipsa noastră, ne-au montat panouri uriașe în fața geamurilor. Nu mai avem aer și lumină. 

Am sesizat Poliția, Primăria și Inspectoratul de stat în construcții, dar nu s-a făcut nimic. Viața noastră este imposibilă acum”, a povestit Georgeta Hajdu, proprietara casei de circa 150 de metri pătrați.

Clujeanca susține că proprietarii terenului sunt Mihai Chiorean, T. Cherebețiu și Adrian Pavel. ”Ei au acolo 700 de metri pătrați cu 300 de metri pătrați cât am eu ar avea suficient teren pentru o construcție. Mă simt șantajată și șicanată. În zona noastră se vinde cu prețul de 1000 de euro metrul pătrat construit, iar ei ne oferă o sumă ridicolă. Vor să vindem cu 75 de mii de euro tot ce avem, în timp ce prețul e de cel puțin 135 de mii de euro”, a mai afirmat Georgeta Hajdu.
informeaza stiridecluj.ro

VEZI VIDEO AICI!