Un localnic din comuna clujeană Baciu, pune în pericol siguranța vecinilor, lăsând câinele dezlegat. Câinele sare la oameni și la câinii de companie a acestora.

Un caz neplăcut s-a întâmplat, luni seara, câinele său, a mușcat mortal un cățel de companie din vecini. Acesta a reacționat agresiv, ieșind la poartă cu furca.

”Am ieșit cu cățelul afară, sâmbătă seara, și un câine cu stăpân l-a mușcat mortal. Am mai salvat unul  bătut de el care este încă in stare gravă. În spatele blocului este un câmp unde oamenii vara ieșeau la plimbare cu copii, dar de când își lasă câinele dezlegat, nimeni numai merge pe acolo. Am mers la stăpân și a ieșit cu furca la mine”, precizează Alexandra T.

Oamenii din zonă spun că situația este una cunoscută, și la oameni au sărit să-i muște, o femeie a fost mușcată de câinele lui. Îl lasă singur pe stradă, nu are gard.

”Același câine a fugit si după cățelul meu , Yorkie, am avut noroc ca am reactionat rapid si mi-am luat cățelul in brate si l-am ascuns în haina la piept ? …altfel…! Dar totusi sper ca se va face ceva in aceasta privinta !”, spune Paula Aschilean

UPDATE

”La Sectia 3 Politie Rurală Baciu a fost depusă o sesizare de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 12 februarie a.c., câinele acesteia a fost omorât de câinele vecinului său. De asemenea, a fost indicat faptul că acel câine este lăsat liber, reprezentând un pericol, iar deţinătorul câinelui i-ar fi adus femeii ameninţări. 

Poliţiştii desfăşoară investigaţii pentru stabilirea exactă a stării de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, a precizat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj

Trimite-ne știrea ta pe adresa de email ochiulclujean@gmail.com.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook.