Un sofer si-a pieddut viata, sambata seara, pe  DN1E60 in localitatea Bucea.

Conform ISU Cluj au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ, ca urmare a unui incident care a avut loc la coborâre de Piatra Craiului pe E60.
Pompierii au găsit la locul evenimentului un autotren oprit pe una dintre benzi și șoferul acestuia prins sub una dintre roțile vehicului.
Pompierii au calat roțile camionului și au ridicat roțile de pe persoana respectivă, însă aceasta prezenta traume incompatibile cu viața.

Conform IPJ Cluj Din primele informatii, conducătorul unui autotren care se deplasa din directia Oradea înspre Cluj Napoca, a oprit pe partea carosabila a DN1E60 pt a remedia defecțiuni tehnice ale vehiculului iar în momentul în care se afla sub acesta, vehicul fiind pornit, s-a deplasat pe direcția înainte. Din nefericire, conducatorul auto a fost prins între roțile vehiculului, iar acesta a decedat la fata locului. Trafic se desfasoara alternativ.

Conducatorul auto care a decedat in urma evenimentului rutier din loc Bucea este un barbat in varsta de 55 de ani, din comuna Bucșani, judetul Dâmbovița.

Foto: Info trafic jud Cluj