Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară este întreruptă pe magistrala 300 Huedin – Aleșd, în zona localității clujene Negreni, după ce un tir care circula pe DN1 (dinspre Oradea către Cluj-Napoca) s-a răsturnat, la kilometrul 551+600 de metri, lângă calea ferată. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

”In aceasta dimineata, in jurul orei 07:00, un tir s-a răsturnat in afara partii carosabile, lângă o cale ferată, intre localitățile Negreni și Ciucea.
Conform primelor informatii, un cetatean maghiar, de 49 de ani, care conducea autotrenul pe direcția Oradea-Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, la ieșire dintr-o curbă ar fi pierdut controlul directiei de deplasare, răsturnându-se.
Nu sunt victime. Circulația rutieră nu este afectată.

În aceste momente, se acționează pentru ridicarea autotrenului, circulația feroviară  fiind întreruptă”, informează Poliția Cluj

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Cluj, circulația feroviară pe magistrala 300 Huedin – Aleșd s-a reluat în condiții normale. Traficul fusese întrerupt în zona localității Negreni, după ce un tir care circula pe DN1 (dinspre Oradea către Cluj-Napoca) s-a răsturnat, la kilometrul 551+600 de metri, lângă calea ferată.