Poliţiştii  Biroului Rutier Dej au depistat un bărbat de 26 de ani din  municipiul Dej, judeţul Cluj, conducând sub influenţa alcoolului.

La data de 7 februarie a.c., în jurul orei 22.00, poliţiştii Biroului Rutier Dej au depistat un bărbat de 26 de ani din municipiul Dej, judeţul Cluj, conducând un autoturism pe strada Crângului din municipiul Dej, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un bărbat de 62 de ani din comuna Cătina, judeţul Cluj, conducând sub influenţa alcoolului.

La data de 7 februarie a.c., în jurul orei 18.30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un bărbat de 62 de ani din comuna Cătina, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Hagău, comuna Cătina, deşi avea o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook