La data de 9 martie a.c, ora 00:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe DN1E60, prin comuna Floreşti,  fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză  avea o concentraţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

****

La data de 8 martie a.c., ora 20:20, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Huedin şi  cei din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală au depistat un bărbat, de 58 de ani, din Huedin, care conducea un autoturism pe DN1 E60, fiind sub influenţa alcoolului.

Cel în  cauză avea o concentraţie de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook.