La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 01:30, poliţiştii din cadrul  Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un conducător auto sub influența alcoolului.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe strada Regele Ferdinand, din municipiu.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că se afla sub influența alcoolului, fiind condus la unitatea medicală pentru prelevarea mostrelor biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

****

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 23:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare prin Piața Unirii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare,  fapte prevăzute de Codul penal.

****

La data de 12 septembrie a.c., ora 14:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla, Postul de Poliţie Comunal Fizeșu – Gherlii, au depistat un tânăr de 22 de ani, din Fizeșu-Gherlii, în timp ce conducea un tractor pe DJ 109C, fără a poseda permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de Codul penal.